Koop meer... betaal minder!

Kinder-tandenborstel type: 2

    Levertijd:1 - 2 dagen (max 9)
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Kindertandenborstel

De vernieuwde borstel met mini kop, speciaal voor het schoonmaken van het gebit van uw kinderen tevens ideaal geschikt voor het schoonmaken van uw sieraden. De anti-slip op het handvat van de borstel zorgt voor een uitstekende en nog betere grip.

Hardheid van de borstelharen is middel, deze hardheid zorgt dat uw kinderen met een veilig gevoel de tanden kunnen poetsen.

  • De borstels worden per 1 stuk in een steriele folie verpakt.
  • De kleur en type wordt willekeurig verzonden.

Kindertandenborstel

Tandenborstel voor kinderen of voor het poetsen van moeilijk bereikbare plaatsen. De kindertandenborstel heeft een uitstekende grip met leuke figuurtjes op het handvat. Voor kinderen is het essentieel om hun gebit gezond te houden. Een kindergebit met melktanden is immers kwetsbaarder dan het gebit van een volwassene. Het is daarom belangrijk dat je met beleid poetst. Speciaal voor kinderen zijn tandenborstels ontwikkeld met kleinere borstels en zachtere borstelhaartjes. Zo beschermen ze het gebit, maar reinigen het tegelijk grondig, omdat ze ook tussen tanden en langs tandvlees schoonmaken. Met tandenborstels van GEBITREINIGEN is het tandenpoetsen voor de allerkleinsten net een tikkeltje leuker doordat ze beschikken over leuke kleurtjes, zo maak je ze spelenderwijs bewust van het belang van mondhygiëne.