Aanbieding
Bestel

Protheseborstel

De vernieuwde en perfecte tanden-borstel, speciaal voor het schoonmaken van uw kunstgebit, (sport)bitje, brace, beugel, sieraden. De anti-slip op het handvat van de borstel zorgt voor een uitstekende en nog betere grip. De speciale tandenborstel wordt ook wel genoemd protheseborstel of gebitsborstel.

Hardheid van de borstelharen is middel, deze hardheid zorgt dat uw kunstgebit (zachte ondervoeringsmateriaal), (sport)bitje, beugel, sieraden niet kunnen beschadigen.

  • De borstels worden per 1 stuk in een steriele folie verpakt.
Koop meer... betaal minder!
Bestel

Kindertandenborstel

De vernieuwde borstel met mini kop, speciaal voor het schoonmaken van het gebit van uw kinderen tevens ideaal geschikt voor het schoonmaken van uw sieraden. De anti-slip op het handvat van de borstel zorgt voor een uitstekende en nog betere grip.

Hardheid van de borstelharen is middel, deze hardheid zorgt dat uw kinderen met een veilig gevoel de tanden kunnen poetsen.

  • De borstels worden per 1 stuk in een steriele folie verpakt.
  • De kleur en type wordt willekeurig verzonden.
Bestel

Deze zachte borstel is geschikt voor dagelijkse massage van tandvlees, mondslijmvliezen en tong.  En voor uitneembare beugels. Voor een gezonde mond.

  • Verpakt per 1 stuk.

Masseer als drager van een prothese met de zachte Ecosym (massage) borstel minstens één keer per dag uw tandvlees en het slijmvlies van uw kaken. Verminderde doorbloeding van de slijmvliezen kan ertoe leiden dat het tandvlees gaat slinken. Dit laatste is direct van invloed op de pasvorm van uw gebit. Poets ook uw verhemelte. Ook daar kunnen voedselresten zitten.

Tijdelijk uitverkocht

Deze gebitsborstel met harde borstelharen is geschikt voor het poetsen van (partiële) gebitsprothesen.

  • Verpakt per 1 stuk.
Tijdelijk uitverkocht

Prothese-tandenborstel met extra harde borstelharen

Perfecte tanden-borstel, speciaal voor het schoonmaken van uw kunstgebit. De anti-slip op het handvat van de borstel zorgt voor een uitstekende en nog betere grip. De speciale tandenborstel wordt ook wel genoemd kunstgebitborstel of gebitsborstel.

Hardheid van de borstelharen is extra hard voor effectief schoonmaken/poetsen van uw kunstgebit, (partiële gebitsprothesen).

  • De borstels worden per 1 stuk in een steriele folie verpakt.