Gebitreinigen: over ons

Gebitreinigen.nl

Gebitreinigen is een werkmaatschappij van een groothandel/fabrikant voor tandheelkundige, tandtechnische en medische producten. Gebitreinigen is tot stand gekomen op verzoek van onze zorgverstrekkers, het is voor deze groep niet toegestaan producten aan de consument te verkopen.

Onze professionele markt richt zich tot:

  • (Tandheelkunde): w.o. Tandartsen, Kaakchirurgen, Implantologen, Mondhygiënisten, Paradontologen
  • (Tandtechniek): w.o. Tandtechnische/Tandprothestische/Frame & Kroon- en Bruglaboratoria
  • (Zorginstellingen): w.o. Ziekenhuizen, Laboratoria, Huisartsen, Thuiszorg, Verzorg-en herstel klinieken
  • (Dierenwelzijn): w.o. Dierenartsen, veebedrijven
  • (Voedsel industrie): w.o. Verwerk-, en bewerking van levensmiddelen
  • (Retail): w.o. Apotheken, Drogisterijen, Schoonheidssalons
  • (Consumenten)

Onze doelstelling

In de huidige competitieve markt begrijpt Gebitreinigen.nl het belang om de klant hoog kwalitatieve producten aan te bieden voor een gunstige prijs.

Tevens zijn wij specialist en koploper in het aanbieden van producten welke niet schadelijk zijn voor uw gezondheid.

Bedrijfsprofiel

Gebitreinigen.nl onderscheidt zich door snel te reageren inzake de veranderingen en condities op de huidige markt.

Sinds 1989 voeren wij uitsluitend kwaliteitsproducten uit eigen fabricaat en producten welke afkomstig zijn van gerenommeerde ISO gecertificeerde fabrikanten met CE-keurmerk."

Geschiedenis

In het kort: De onderneming wordt in 1986 opgericht waarna 1 business partner besluit om in 1989 als zelfstandige ondernemer de markt in de BeNeLux kennis te laten maken met een revolutionair dupliceer systeem. Beide ondernemingen blijven actief onder dezelfde handelsnaam, de één in Duitsland en de andere in de BeNeLux. Wij leren de markt beter kennen, onze afnemers waarderen onze inzet en zijn positief over onze producten en flexibele service. De markt vraagt om meer diversiteit in ons programma op te nemen, door hier gehoor aan te geven groeien wij uit tot een volwaardige leverancier en fabrikant in tandtechnische, tandheelkundige en medische producten. Inmiddels zijn wij bekend bij de professionals en worden geprezen om onze uitzonderlijke en bijzonder assortiment en hoge kwaliteit in producten. In 2011 kondigen wij onze nieuwe handelsnaam aan en wordt Dentalsil geregistreerd als nieuw merk. Door de professionals (waaronder tandartsen, tandprothetici, implantalogen, mondhygiënisten), worden de patiënten (consumenten) onbewust ook bekend gemaakt met ons merk. Het is voor een professional niet gebruikelijk (na het behandelen van een patiënt) zelf een product te verkopen, doorgaans verwijst de professional de patiënt door naar een retailer (o.a. een apotheek of drogisterij). Na nader onderzoek ontbrak een online platvorm waar advies en tips over de gezondheid (met name de mondhygiëne) en waar direct een product kan worden aangeschaft welke door de professional zelf wordt aanbevolen (en gebruikt). Het advies was om een werkmaatschappij op te starten, speciaal gericht voor de consument. In 2015 registreren wij onze handelsnaam Gebitreinigen en starten met onze werkmaatschappij, met patiënt gerelateerde producten in onze online webwinkel. Inmiddels zijn wij verder en merken dat er waardering komt vanuit de consument, waarvoor onze dank.

Know how

Professionele medewerkers zijn u graag behulpzaam bij al uw vragen.

Certificering

Al onze producten zijn ISO gecertificeerd met CE keurmerk