Gebitreinigen contact

Voor het opvragen van een offerte of product informatie bij Gebitreinigen kunt u contact opnemen via ons email adres: info@gebitreinigen.nl

Het team van Gebitreinigen bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers die stuk voor stuk sterk zijn in een eigen specialisme. Verkoop, orderbegeleiding, vormgeving, business developing...

Liever telefonisch contact?

  • Graag ontvangen wij uw verzoek, vraag of speciale wensen middels email, dit geeft ons tijd een gepast antwoord of voorstel aan te kunnen bieden. Voor bedrijven of instellingen vragen wij bij uw schrijven volledig adres gegevens en BTW en/of KvK nummer toe te voegen. Bent u particulier dan volstaat een aflevering-, bezorgadres.
  • Mocht u liever telefonisch benaderd worden kunt u in uw email verzoek, vraag of speciale wens naast uw adres gegevens een telefoon nummer achterlaten waar wij u op kunnen bereiken.
  • Dagelijks behandelen wij email berichten, op drukke periodes is het mogelijk dat u niet direct antwoord krijgt op uw schrijven, wij streven binnen 1 tot maximaal 5 werkdagen te reageren op uw schrijven. Mocht u na 9 werkdagen nog  geen antwoord van ons hebben ontvangen is het mogelijk dat wij uw bericht niet hebben ontvangen, mocht dit het geval zijn vragen wij u nogmaals uw schrijven aan ons te versturen.

Houd rekening met onze kantoor tijden:

  • maandag t/m donderdag 09:00 tot 17:00 uur.
  • vrijdag 09:00 tot 13:30

Natuurlijk is het mogelijk dat de medewerker die u zoekt nét even van zijn of haar plek is.  U wordt dan te woord gestaan door een collega die op dat moment wel telefonisch beschikbaar is.

Buiten onze kantoor tijden is het mogelijk (mits bereikbaar/beschikbaar) contact op te nemen met het 06-nummer van uw contact persoon (account manager) van Gebitreinigen.

Ons magazijn (kantoor) is gesloten op zaterdag, zondag en alle officiële Nederlandse feestdagen. Tussen/rond de officiële feestdagen is het mogelijk dat wij een extra dag dicht zijn..., dit wordt o.a. kenbaar gemaakt in onze periodieke folder.

Het team van Gebitreinigen