Ecosym box voor een uitneembare gebitsprothese

  Levertijd:ca 1 tot 2 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Ecosym dental gebitsbakje voor de wekelijkse hygiëne van uw beugel of gebitsprothese.

 • Hygiënisch
 • Discreet
 • Bevat een rooster (insert) om makkelijk af te spoelen

Specificatie:

 • afmetingen:
  • H = 7
  • B = 11
  • D = 8
 • gewicht: 98 gram
 • kleur: Wit (met een groene rooster)

Ecosym is een niet agressieve oplossing, ontwikkeld door tandprothetici voor het reinigen van uitneembare (partiële) gebitsprothesen en uitneembare beugels. Ecosym is een niet aggressieve oplossing, ontwikkels door Nederlandse tandprothetici voor het schoonmaken van partiële gebitsprotheses en uitneembare beugels. Ecosym reinigt grondig zonder het materiaal van de prothesen en uitneembare beugels aan te tasten. Dit komt de levensduur van de doorgaans kostbare materialen ten goede, maar ook de gezondheid van de mond en met name het tandvlees. Voorkom de opbouw van bacteriën die kunnen leiden tot tandsteen, irritatie van uw tandvlees en een slechte adem. In de Ecosym gebitsbox kan een kunstgebit of gebitsbeschermer gemakkelijk worden gereinigd. Voor een goede reiniging van een uitneembare gebitsprothese of uitneembare beugel. Giet 3 à 4 dopjes Ecosym Forte vloeistof in de Gebitsbox. Leg de prothese of beugel op het rooster in de box en vul deze vervolgens met lauwwarm water totdat de prothese of beugel geheel ondergedompeld is. Laat zo enkele uren staan (bijv. gedurende de nacht). Neem daarna de prothese of beugel uit de box en spoel deze goed af met lauwwarm water.

Algemene informatie:

Ortho box / Bitebox (opbergbox) voor het veilig en hygiënisch opbergen van onder andere protheses, beugels, bitjes, sportbitjes, apneu-beugels mondbeschermers, bleeklepels, houders, splints, orthodontische bijtplaten of functionele apparaten, gebitsbeschermers, knarsplaatjes.

De functionele gebitsdoos om orthodontische beugels, beten of functionele beugels in te vervoeren. Een transport- en opbergdoos gemaakt van stevig, mat, afgewerkt plastic met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. De gebitshouder is ideaal om de uiterste hygiëne te bereiken bij het opbergen en transporteren van orthodontische beugels.

Hoogglanzende, matte of met glitters orthodozen met getextureerde ventilatieopeningen (luchtcirculatie door luchtgaten).

De ortho-boxen zijn perfect voor het opbergen van mondbeschermers, houders, bleeklepels en spalken. Gemaakt van plastic (polypropyleen), de doos heeft een scharnierontwerp en een beveiligd vergrendelingssysteem voor maximale bescherming. Ideaal voor patiënten met verwijderbare apparaten.

De ortho box wordt gerealiseerd in niet-toxisch, zeer bestendig en duurzaam plastic. De materialen zijn gekozen om een hoogwaardige prothese-box te garanderen en een product met een lange levensduur te bieden dat in de loop van de tijd goede prestaties behoudt. De orthobox is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan de behoeften van kinderen en volwassenen te voldoen.

Orthobox - orthodontische apparaatdoos. Geschikt voor kunstgebitten en orthodontische apparaten, evenals voor chirurgische spalken.