Tijdelijk uitverkocht

Ecosym tandpasta

    Levertijd:ca. 1 tot 2 werkdagen
  • Beschrijving
  • Meer

Ecosym tandpasta voor het schoonmaken van gebitsprothese en uitneembare beugels.

Ecosym Tandpasta bevat geen schurende ingrediënten en zorgt voor een schoon en fris resultaat.

Deze tandpasta is geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Inhoud 75 ml

Gebruiksaanwijzing:
- Neem de prothese uit uw mond en spoel deze af met water om voedselresten te verwijderen en voor bevochtiging
- Breng 1,5 cm tandpasta op uw tandenborstel aan
- Poets gedurende 2 minuten schoon aan beide kanten
- Spoel goed af met lauw water en plaats de prothese terug in uw mond

Ecosym Tandpasta is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzingen

Om de mondhygiëne goed op peil te houden, is het belangrijk om o.a. je tanden, prothese, beugel, bitje te poetsen. Ter ondersteuning van het poetsen, is het prettig om gebruik te maken van een tandpasta (bij een vast gebit) of een ander schoonmaakmiddel welke geschikt is voor uitneembare prothese/beugels/bitjes. Tandpasta zorgt in elk geval niet alleen voor een frisse adem, maar ook zeker voor bescherming van het gebit, denk hierbij aan fluoride in de tandpasta. Om je mond gezond te houden is het belangrijk om minimaal 2 keer per dag je tanden te poetsen, het liefst na elke maaltijd!

Ecosym Tandpasta voor gebits-prothesen zorgt dagelijks voor een schoon en fris gevoel in de mond, is snel en eenvoudig in gebruik en veroorzaakt geen beschadigingen (krasjes) op uw volledige of gedeeltelijke gebitsprothese of beugel.

Ecosym Tandpasta voor een kunstgebit (gebitsprothesen) is geschikt voor een dagelijkse reiniging van uw gebitsprothese of beugel. Om zo lang mogelijk plezier te houden van uw uitneembare prothese of beugel is een goed onderhoud van belang. Standaard tandpasta is niet goed geschikt voor een reiniging van prothesen, beugels of sportbitjes. Standaard tandpasta heeft nml. een schurende werking en kan krasje of ruwe plekken veroorzaken zodat vuil en bacteriën zich makkelijker kan hechten op uw prothese of beugel. Reiniging met alleen water is daarom geen goede hygiënische reiniging. Reinig nu dagelijks jouw prothese of beugel met Ecosym Tandpasta. De Ecosym tandpasta bevat géén schurende ingrediënten.

De voordelen van Ecosym Tandpasta voor gebits-prothesen:
• Optimale reiniging voor iedere dag
• Veroorzaakt géén krasjes op de gebitsprothese
• Snel en gemakkelijke reiniging
• Schoon en fris gevoel in de mond
• Geschikt voor gedeeltelijke en volledige gebitsprothese, uitneembare beugels en sportbitjes


Hoe gebruik je Ecosym Tandpasta voor gebitsprothesen?
Gebruik Ecosym Tandpasta zowel in de ochtend als in de avond, dus 2x daags, voor een goede mondhygiëne, gezond tandvlees en het voorkomen van irritaties:
Neem de prothese of uitneembare beugel uit de mond en spoel deze af om voedselresten te verwijderen en voor bevochtiging
• Breng 1,5 cm Ecosym tandpasta op je tandenborstel aan
• Poets gedurende 2 minuten schoon aan beide kanten
• Spoel goed af met lauw water

Bezoek minstens 2 keer per jaar je tandarts of tandprotheticus om de prothese goed passend te houden. Een slecht passende prothese kan de gezondheid schaden. Let op: Ecosym Tandpasta voor gebitsprothesen bevat geen fluoride en hiermee niet geschikt voor de dagelijkse verzorging van natuurlijke tanden.