Koop meer... betaal minder!

Bitbox bakje: Orthobox - laag model doosje

  Levertijd:ca 1 tot 2 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Solide kunststof bakje met ventilatie gaatjes, opent zoals een schelp. Voor het veilig opbergen, bewaren, transporteren van o.a. een beugel, grill, (sport)bitje.

Specificatie:

 • afmetingen:
  • H = 3
  • B = 7,8
  • D = 7,3
 • gewicht: 25 gram
 • kleur: diversen (Vanaf 10 stuks: wilt u specifieke kleuren, geef dit aan bij de bestelprocedure of selecteer bij 'Kies kleur', mix aan kleuren)

Het is ook mogelijk om een logo of tekst te laten bedrukken op 1 zijde, minimale afname 500 stuks.

KLIK HIER voor meer informatie

GEBITREINIGEN Gebitsprothese bakje, ideaal voor het meenemen, vervoeren van o.a. uw partieel, splint, een apneu beugel (voor onder of bovenkaak), een sport bijte, knarsplaatje, frame prothese en zelfs handig voor het bewaren van kleine sierarden!

Orthobakjes bestellen in de webshop voor uw kunstgebit of gebitsprothese is slechts met 1 klik klaar. Orthobox wordt aangeraden door uw tandprotheticus. Orthobakje van hard kunststof in de vorm van een schelp met een makelijk sluitmechanisme. Ideaal voor bescherming en het veilig bewaren van o.a. uw gebitsprothese, beugel, bitje, splint e.d..

Compacte prothese bakje voor beugels en kunstgebit (boven- of ondergebit). Handig en compact bakje voor het hygienisch bewaren van protheses, beugels, bitjes, knarsplaatjes. De opbergbox is gemaakt van duurzaam en sterk PE materiaal en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Algemene informatie:

Ortho box / Bitebox (opbergbox) voor het veilig en hygiënisch opbergen van onder andere protheses, beugels, bitjes, sportbitjes, apneu-beugels mondbeschermers, bleeklepels, houders, splints, orthodontische bijtplaten of functionele apparaten, gebitsbeschermers, knarsplaatjes.

De functionele gebitsdoos om orthodontische beugels, beten of functionele beugels in te vervoeren. Een transport- en opbergdoos gemaakt van stevig, mat, afgewerkt plastic met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. De gebitshouder is ideaal om de uiterste hygiëne te bereiken bij het opbergen en transporteren van orthodontische beugels.

Hoogglanzende, matte of met glitters orthodozen met getextureerde ventilatieopeningen (luchtcirculatie door luchtgaten).

De ortho-boxen zijn perfect voor het opbergen van mondbeschermers, houders, bleeklepels en spalken. Gemaakt van plastic (polypropyleen), de doos heeft een scharnierontwerp en een beveiligd vergrendelingssysteem voor maximale bescherming. Ideaal voor patiënten met verwijderbare apparaten.

De ortho box wordt gerealiseerd in niet-toxisch, zeer bestendig en duurzaam plastic. De materialen zijn gekozen om een hoogwaardige prothese-box te garanderen en een product met een lange levensduur te bieden dat in de loop van de tijd goede prestaties behoudt. De orthobox is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan de behoeften van kinderen en volwassenen te voldoen.

Orthobox - orthodontische apparaatdoos. Geschikt voor kunstgebitten en orthodontische apparaten, evenals voor chirurgische spalken.

Ortho bakje inclusief logo/tekst set- en drukkosten zijn gebaseerd op 1 kleur bedrukking (op 1 kleur ortho bakje). Bestaat uw logo/tekst uit meerdere kleuren, betaald u per extra kleur € 0,30 per bakje (maximaal 2 kleuren bedrukking). Een mix qua kleuren ortho bakjes is ook mogelijk, kosten hiervoor zijn € 0,15 per bakje.