Koop meer... betaal minder!

Prothesebox bakje: Dentalbox rond

  Levertijd:ca 1 tot 2 werkdagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Solide kunststof bakje met deksel en insert. Voor het schoonmaken, veilig opbergen, bewaren, transporteren van o.a. een kunstgebit, beugel, brace, (sport)bitje, sieraden...

Specificatie:

 • afmetingen:
  • H = 6,7 (exclusief dop deksel)
  • Ø = 8,3
  • Ø = 7,6 (insert)
 • gewicht: 59 gram
 • kleur: blauw, wit of roze (Vanaf 10 stuks: wilt u specifieke kleuren, geef dit aan bij de bestelprocedure of selecteer bij 'Kies kleur', mix aan kleuren)

Het is ook mogelijk om een logo of tekst te laten bedrukken op 1 zijde, minimale afname 500 stuks.

KLIK HIER voor meer informatie

Gebitsprothese bakje, ideaal voor het meenemen, vervoeren van o.a. uw kunstgebit, een apneu beugel, een sport bijte, knarsplaatje, frame prothese en zelfs handig voor het bewaren van kleine sierarden! GEBITREINIGEN gebitsbakje bevat een rooster en is geschikt voor het optimaal en gemakkelijk reinigen van het kunstgebit.

Plaats gebitreiningspoeder in het gebitsbakje. Neem de prothese/bitje/beugel uit de mond en leg deze op het rooster van het gebitsbakje. Vul het gebitsbakje aan met lauw water totdat de prothese of partieel of bitje (sportbitje, apneu bitje, snork bitje, slaap bitje, knars bitje) geheel is ondergedompeld. Reinig het gebitsbakje regelmatig met lauw water. Gebruik voor het schoonborstelen van de prothese een protheseborstel.

Gebitsbakjes bestellen in de webshop voor uw kunstgebit of gebitsprothese is slechts met 1 klik klaar. Gebitbox wordt aangeraden door uw tandprotheticus. Gebitsbakje van hard kunststof bevat een rooster voor het makkelijk schoonmaken. Ideaal voor bescherming en het veilig bewaren van o.a. uw gebitsprothese.

Algemene informatie:

Ortho box / Bitebox (opbergbox) voor het veilig en hygiënisch opbergen van onder andere protheses, beugels, bitjes, sportbitjes, apneu-beugels mondbeschermers, bleeklepels, houders, splints, orthodontische bijtplaten of functionele apparaten, gebitsbeschermers, knarsplaatjes.

De functionele gebitsdoos om orthodontische beugels, beten of functionele beugels in te vervoeren. Een transport- en opbergdoos gemaakt van stevig, mat, afgewerkt plastic met een verscheidenheid aan kleuren om uit te kiezen. De gebitshouder is ideaal om de uiterste hygiëne te bereiken bij het opbergen en transporteren van orthodontische beugels.

Hoogglanzende, matte of met glitters orthodozen met getextureerde ventilatieopeningen (luchtcirculatie door luchtgaten).

De ortho-boxen zijn perfect voor het opbergen van mondbeschermers, houders, bleeklepels en spalken. Gemaakt van plastic (polypropyleen), de doos heeft een scharnierontwerp en een beveiligd vergrendelingssysteem voor maximale bescherming. Ideaal voor patiënten met verwijderbare apparaten.

De ortho box wordt gerealiseerd in niet-toxisch, zeer bestendig en duurzaam plastic. De materialen zijn gekozen om een hoogwaardige prothese-box te garanderen en een product met een lange levensduur te bieden dat in de loop van de tijd goede prestaties behoudt. De orthobox is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren om aan de behoeften van kinderen en volwassenen te voldoen.

Orthobox - orthodontische apparaatdoos. Geschikt voor kunstgebitten en orthodontische apparaten, evenals voor chirurgische spalken.

gebitbakje inclusief logo/tekst set- en drukkosten zijn gebaseerd op 1 kleur bedrukking (op 1 kleur gebits-bakje). Bestaat uw logo/tekst uit meerdere kleuren, betaald u per extra kleur € 0,30 per bakje (maximaal 2 kleuren bedrukking). Een mix qua kleuren gebitsbakjes is ook mogelijk, kosten hiervoor zijn € 0,15 per bakje.