Gebitreinigen: professionele medische mondmaskers
Aanbieding
Bestel

Medische mondmasker blauw of groen - Type IIR

Professionele wegwerp mondmasker met elastiek voor achter de oren, waterafstotend materiaal uitstekende pasvorm, fijn draagcomfort, hoge luchtdoorlaatbaarheid, 3-laags, vormbare neusstrip, glasvezelvrij, latexvrij, hypoallergeen, niet steriel, voor professioneel gebruik geschikt. De Medische mondmaskers hebben de primaire functie om de drager te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

  • Verpakking: 1 doosje á 50 mondmaskers
  • CE-gecertificeerd
  • Type: IIR (niet-vochtdoorlatend)
  • Filter effectiviteit (BFE)> 99%
  • EN 14683 : 2005

BESTEL NU ALVAST uw mondmaskers... Afgewisseld zijn er groene of blauwe mondmaskers voorradig, de kleur kan niet worden gekozen. Alle bestellingen worden op volgorde verwerkt, voorraden raken snel uitverkocht door de extreem grote aanvraag. Wees op tijd met bestellen voordat de prijs wederom gaat stijgen!

Bestel

Professioneel medisch spatscherm. Met het beschermend vizier ben je veilig tegen spatten en splinters.

Het vizier is ter bescherming van jezelf en de personen in de direct omgeving omgeving. In de medische en tandtechnische industrie wordt het vizier wordt veelvuldig gebruikt tijdens het o.a. slijpen / boor en frees werkzaamheden.

Het klepje op de cap zorgt voor de perfecte ventilatie, dit ter voorkoming van het beslaan van het vizier. Geschikt voor brildragers. De transparante (glas heldere) shields zijn stevig, gaan lang mee, geschikt voor de medische industrie.

Product keuze:

  • 1 x vizier (frame) inclusief shield
  • 5 x shield (voor op het vizier = nabestelling)

Bestel

Medische mondmaskers, type FFP2, geschikt voor professioneel gebruik in de medische sector.

Verpakkingseenheid:

  • 10 x doosje á 50 stuks
Bestel

De transparante gelaatsmasker beschermd je gezicht van invloeden van buitenaf. Het gezichtsbescherming vizier (oogbeschermings vizier) kan een aantal maler worden gebruikt (vizier met anticondens) en is ook geschikt voor bril (goggle) dragers. Deze volledige gezichtsbescherming is gemaakt van transparant, milieuvriendelijk PET-materaal. Het vizier is ultralicht met een aangenaam draagcomfort, stabiel en stevige band.

Verpakking:

  • 100 stuks