Gebitreinigen _ Ecosym Dag Gel

Ecosym® complete reinigingsmethode voor uitneembare protheses, implantaten en beugels. Door de zachte bestanddelen zorgt u met de Ecosym® producten voor een goede en verantwoorde gebitsverzorging en ontstaan er geen klachten zoals branderigheid, maagklachten of slijmvliesirritatie Ecosym® reinigt grondig zonder het kostbare materiaal aan te tasten. Daarom gaat de prothese, implantaat of beugel langer mee.

Ecosym® Dagbehandeling: (Ecosym® Gel & Ecosym® Gebitsborstel) Een paar druppels Ecosym® Gel op de prothese, implantaat of beugel is voldoende voor de dagelijkse reiniging. De unieke vorm van de Ecosym® Gebitsborstel zorgt ervoor dat de kleinste holten ook gereinigd worden. Met het pluimpje kunt u met name de binnenzijde goed reinigen. Na het poetsen spoelt u de prothese, implantaat of beugel of met lauw water.

Gebruiksaanwijzing: • Neem de prothese, implantaat of beugel uit de mond en spoel deze af met warm water; • Doe enkele druppels Ecosym® Gel op de prothese, implantaat of beugel; • Poets de prothese, implantaat of beugel schoon met de Ecosym® Gebitsborstel; • Spoel de prothese, implantaat of beugel goed af met lauw water.

Ecosym® Weekbehandeling: (Ecosym® Forte & Ecosym® Gebitsbox) Voor een lange levensduur van de prothese, implantaat of beugel is het noodzakelijk hardnekkige aanslag en tandsteen regelmatig te verwijderen. Gebruik hiervoor de Ecosym® Gebitsbox en Ecosym® Forte. Na enkele uren is aanslag zoals nicotine, rode wijn, koffie en tandsteen zonder problemen verdwenen en is de prothese, implantaat of beugel grondig gereinigd.

Gebruiksaanwijzing: Neem de prothese, implantaat of beugel uit de mond; • Vul de Ecosym® Gebitsbox met Ecosym® Forte tot de bodem van het rooster bedekt is; • Leg de prothese, implantaat of beugel in de box en voeg lauw water toe totdat deze volledig is ondergedompeld; • Laat Ecosym® Forte 8 uur inwerken; • Neem het rooster uit de gebitsbox en spoel de prothese, implantaat of beugel onder de kraan schoon met lauw water.

Ecosym® Mondmassage (Ecosym® Mondmassage Gel 50 ml en Ecosym® Mondmassage Borstel) Ecosym® Mondmassage verwijdert ongunstige bacteriën en verbetert de conditie van het tandvlees. Daarnaast wordt tijdens de massage van het tandvlees en gehemelte, de doorbloeding bevordert waardoor het tandvlees in optimale conditie blijft. Op deze manier wordt een goede en langere pasvorm van prothese, implantaat en beugel gewaarborgd.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassenen. Bevat natriummonofluorfosfaat en natriumchloride.

Gebruiksaanwijzing: • Minimaal 2 x per dag 2 minuten lang gebruiken; • Neem de prothese, implantaat of beugel eerst uit de mond; • Breng de gel aan op de Ecosym® Mondmassageborstel en masseer hiermee het tandvlees en gehemelte; • Na het masseren de mond spoelen;

Gebitreinigen.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade door foutieve gebruik.

Zet- en drukfouten onder voorbehoud. Handleiding & algemene leveringsvoorwaarden zie https://www.gebitreinigen.nl