Gebitreinigen: Parodont gel, het meest toonaangevend natuurgeneesmiddel voor in en rond de mond

Algemene toepassing en gebruiksaanwijzing Parodont Gel:

Tube schudden voor gebruik. Kleine hoeveelheid (druppeltje) op een schone vinger of ‘zachte’ tandenborstel opbrengen, vervolgens lichtjes inmasseren op de aandoening. Daarna minimaal 20 minuten niet de mond spoelen, eten of drinken. Voor het beste resultaat, aanbrengen voor het slapen gaan, dan kan het middel de hele nacht zijn werking doen. Overdag gemiddeld 3 tot 5 x aanbrengen tot de aandoening genezen is (tip: aanbrengen voor het slapen gaan). Bij regelmatig gebruik en in combinatie met ‘mondhygiëniste’ parodontitis behandeling / tand-vleesreiniging, is een aanhechting van het tandvlees mogelijk. Afwijkend gebruik en behandeling zie aandoening.

Aften (open wondjes in en rond de mond) Parodont Gel tube schudden voor gebruik. Bij de eerste symptomen direct kleine hoeveelheid (druppeltje) op het blaasje of geïrriteerd plekje opbrengen. Eerste 20 minuten niet de mond spoelen,eten of drinken. Voor beste resultaat; 3 x daags herhalen. De pijn verdwijnt snel en de zweren genezen.

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Aften

Herpes (koortslip) Parodont Gel tube schudden voor gebruik. Bij de eerste symptomen direct kleine hoeveelheid (druppeltje) op de tinteling opbrengen. Eerste 20 minuten niet de mond spoelen,eten of drinken. Voor beste resultaat; elk 1½ uur herhalen, eventueel volgende dag behandeling voortzetten. Dit voorkomt dat de herpes doorzet en kalmeert de huid.

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Herpes

Prothese drukplekken (geïrriteerd tandvlees) Parodont Gel tube schudden voor gebruik. Bij de eerste symptomen, breng kleine hoeveelheid van Parodont creme aan op de pijnlijke drukpunten. Eerste 20 minuten niet de mond spoelen,eten of drinken. Herhaal dit 3 x daags, eventueel volgende dag behandeling voortzetten. Helpt bij het verlichten van de pijn en zorgt voor een snellere genezing.

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Prothese drukplekken

Gekloofde / gescheurde lippen Parodont Gel tube schudden voor gebruik. Bij de eerste symptomen, breng kleine hoeveelheid van Parodont creme aan op de gekloofde lippen. Eerste 20 minuten niet de mond spoelen,eten of drinken. Herhaal dit 2 tot 3 x daags bij kleine scheurtjes en 3 tot 4 x daag bij diepere kloven. De volgende dag behandeling voortzetten tot de scheurtjes volledig gesloten zijn. Follow-up, eerste paar dagen 1 tot 2 x daags opbrengen (op de hoeken van de mond 4 tot 5 x daags). Voor permanente soepele lippen: toepassing eenmaal per dag.

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Gekloofde lippen

Alle vormen van Parodontitis

  • Tandvleesbloeding
  • Diepe pockets
  • Teruggetrokken tandvlees

Parodont Gel tube schudden voor gebruik. Kleine hoeveelheid (druppeltje) op een schone vinger of ‘zachte’ tandenborstel opbrengen, vervolgens lichtjes inmasseren op de aandoening. Daarna minimaal 20 minuten niet de mond spoelen, eten of drinken. Voor het beste resultaat, aanbrengen voor het slapen gaan, dan kan het middel de hele nacht zijn werking doen. Overdag gemiddeld 3 tot 5 x aanbrengen tot de aandoening genezen is (tip: aanbrengen voor het slapen gaan). Bij regelmatig gebruik en in combinatie met ‘mondhygiëniste’ parodontitis behandeling / tand-vleesreiniging, is een aanhechting van het tandvlees mogelijk. Laat u verder hierover informeren bij uw tandarts, parodontoloog, mondhygiëniste.

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Parodontitis
Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: Voor professioneel gebruik

Het injecteren van Parodont crème (Parodont Gel) mag uitsluitend worden toegepast door gekwalificeerd personeel (o.a. tandarts/ mondhygienist/ implantoloog e.d.). Na behandeling dient de patiënt de behandeling thuis voort te zetten, (1 tube crème/gel aan de patiënt meegeven).

Gebitreinigen: Parodont gel verzacht, hersteld, geneest: vraag en antwoord parodont creme

Vraag en antwoord:

Parodont Creme® (gel) is:

  • Bacterie remmend / bestrijdend
  • Virus remmend / bestrijdend
  • Desinfecterend
  • Pijn verlagend
  • Tegen schimmel

Zijn er geen bekende bijwerkingen?

De Parodontcreme (Parodontgel) heeft geen bijwerkingen zoals het is getest op 50 zeer allergische patiënten. Geen van de patiënten toonde een allergische reactie of bijwerking.

Is de Parodont Creme® (gel) een tandpasta?

De Parodontcreme (Parodontgel) is niet een tandpasta maar een tand gel! Het veroorzaakt een zogenaamde ingrepen van het tandvlees tot de tanden en tandvlees zakken voorkomt.

Bevat het fluoriden?

De Parodont Creme® (gel) bevat geen fluoride. Parodont Creme® (Parodont Gel) is samengesteld uit organische zwart komijn olie en hydrofobe base gel. Het is vrij van conserveermiddelen en andere additieven. U kunt de crème/gel meerdere malen per dag toepassen. Vooral met herpes, raden we aan meer dan één aanvraag per dag

Hoe moet de Parodont Creme ® (gel) worden toegepast?

De Parodontcreme (Parodontgel) werkt het best in de nacht. De Parodontcreme (Parodontgel) moet daarom worden toegepast na borstelen op de getroffen plaatsen voor het slapengaan. Gelieve de Parodontcreme (Parodontgel) erwt-grootte van toepassing op uw vinger en wrijf op de juiste plaatsen. Gelieve niet spoelen, eten of drinken daarna.

Hoe vaak kunt u de Parodont Creme ® (gel) toepassen?

U kunt de crème/gel meerdere malen per dag toepassen.

Wij raden vooral met herpes, meer dan één keer per dag.

Kan een tandarts de Parodont Creme® (gel) direct in de pockets spuiten?

Na een prophylaxe / parodonte behandeling mag de tandarts de Parodont Crème® (Parodont Gel) direct in de pockets spuiten / injecteren, dit ter bevordering van de aanhechting van het tandvlees aan de tand.

Welke andere toepassingsgebieden zijn mogelijk met Parodont Crème® (gel) ?

U kunt de Parodontcreme (Parodontgel) voor aften, gekloofde lippen, prothesen drukplekken, koortslip, bloedend en/of ontstoken tandvlees.

Een insider Tip: de Parodontcreme (Parodontgel) werkt heel goed zelfs met verwondingen (wondjes) aan de hand.

Wat is het belangrijkste ingrediënt van de Parodont Creme ® (gel)?

Het belangrijkste ingrediënt is biologische Zwarte komijn zaadolie, die met name voorzichtig is geproduceerd en koudgeprest, speciaal voor de Parodont crème (Parodont Gel).

Hoe kan ik de parodontium crème (gel) gebruiken voor herpes?

Toepassing voor herpes onmiddellijk na de eerste lip tintelen meerdere malen per dag.

Inhoud tube?

10 ml gel

Ingrediënten?

Nigella Sativa zaadolie (organische zwart komijn olie), polyethyleen, Paraffinum Liquidum (hydrofoob base gel) Werkzaam bestanddeel: organische zwart komijn olie

Houdbaarheid?

Ten minste houdbaar na openen: 12 maanden


Talloze wetenschappelijke en klinische studies hebben de preventieve en genezende werking van Parodont creme ® (Parodont Gel) in de tandheelkunde aangetoond en bewezen. Door tandartsen in Duitsland is Parodont creme ® (Parodont Gel) het aanbevolen middel voor parodontische behandelingen in alle vormen zoals tandvleesbloeding, tandvleesontsteking, tandvleesverlies en pocketherstel. Bij gebitsreiniging door de mondhygiëniste is Parodont creme ® (Parodont gel) het beste om het slijmvlies snel te genezen en diepe pockets terug te sluiten.

Zie de youtube-video op de website: https://www.youtube.com/watch?v=kilD5IqYMvM

Parodont creme ® (Parodont gel) heeft zijn genezende kracht voor en na chirurgische ingrepen (b.v. implantologie) in meerdere klinische Dubbel-Blind-Studies aangetoond.

Door zijn universele breedte werking wordt Parodont creme ® (Parodont gel) bovendien ook succesvol door dermatologen en dierenartsen gebruikt.

Met andere woorden: Het ideale genezingsmiddel voor particulier en professional.

Gebitreinigen.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade door foutieve gebruik.

Zet- en drukfouten onder voorbehoud. Handleiding & algemene leveringsvoorwaarden zie https://www.gebitreinigen.nl